namizni tenis

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami

Namizni tenis za najmlajše

Z različnimi motoričnimi igrami, kot so metanje in lovljenje različno velikih žogic z rokami in v različne predmete (ribiško mrežo, košaro, škatlo), ciljanje tarče, potakanje žogic z loparjem skušam otrokom približat prvine namiznega tenisa. Igre vključujem tudi v tekanje, skakanje in druge elemente potrebne za igro namiznega tenisa. Na začetku za usvojitev osnovne tehnike in gibanja poteka cca.2/3 treninga izven mize in 1/3 treninga na mizi. Otrokom bom predstavila različne igre, tudi gumitvist. Tečaj poteka 1 x do 2 x na teden.

Namizni tenis z angleščino

Igre so podobne kot v zgornji rubriki, vendar se tu izvajajo v angleščini. Poudarek je predvsem na skakalnih igrah, pomnjenju osnovnega besedišča, kakor tudi na izgovorjavi in znanju celotnih stavkov ter razumevanju konteksta, npr. vprašanj in odgovorov. Tečaj poteka 1 – 2  x na teden.

Trening

OTROCI

Trening poteka 2 -3 x na teden. Otroke razdelim v skupine glede na nivo znanja. V eni skupini je največ 6 otrok. Primeren je predvsem za otroke prve in druge triade, od 8/9 do 11/12 let. Trening načeloma traja 1 uro, zgodi se pa tudi, da kateri od otrok ostane dlje, tudi 2 uri.

ODRASLI

Možne so individualne ure za tiste, ki želijo izboljšati svojo tehniko in druge elemente igre.

Ko je dovolj prijav, je možen tudi skupinski trening, 3 do 6 oseb.

Če bi želeli le igrati in ne trenirati, vam lahko najdem tudi “sparing” partnerja.

 

Ocene strank

“Pozdravljeni, najprej bi vam sporočila, da je bil Tine ves navdušen nad treningi. Res sem vam hvaležna za to. Lepo je, ko vidiš otroka, ki ima sicer težave s spretnostjo v razredu, da komaj čaka na naslednji dan, ker bo spet trening. Rekel je, da ste zelo prijazni in potrpežljivi.”

 

Sabina Hovnik, starš otroka, ki trenira pri meni.

 

“Martina, hvala lepa za ves trud in energijo ki ste ga vložili v treninge in poučevanje. Se vidimo jeseni.”

Nina Kalazić, mama punce in fanta, ki trenirata pri meni.

 

“Najprej bi napisal, kakšen užitek te je bilo včeraj gledati pri igri. Dejansko smo prvič videli, kako “resno” igraš in je prav neverjetno, kako obvladaš stvari. Izredno je tudi bilo videti naši punci in vidi se, da sta na zelo dobri poti. Prav ponosen sem bil na njiju, kako lepo igrata. Se vidi, da imata dobro trenerko, ki ju lepo uči stvari.”

 

Matjaž Rebernak, oče punc, ki trenirata pri meni.